Home   Authors   Author

Subscribe Now

Newburytoday daily brain workout for the family

01 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

01 April 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q5 answer: The Squirrel Club Next five questions click here


Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking, from today's quizmaster Lucy Davies from Newbury Thank you to today's quizmaster Lucy Davies, from Wash…


Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking, from today's quizmaster Lucy Davies from Newbury Q1 answer: 27 years Q2. Which Australian state is Brisbane…


Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking, from today's quizmaster Lucy Davies from Newbury Q3 answer: Magnum Q4: What is TV detective Morse's…


Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking, from today's quizmaster Lucy Davies from Newbury Q4 answer: Endeavour Q5: How are Helen and Bob Parr and…


Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking, from today's quizmaster Lucy Davies from Newbury Q2 answer: Queensland  Q3: What is a 1.5 litre…


Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

31 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking, from today's quizmaster Lucy Davies from Newbury Q5 answer: The Incredibles Next five questions click here


Amateur Thatcham astronomer captures busy nighttime sky on camera

30 March 2020
Amateur Thatcham astronomer captures busy nighttime sky on camera

Amateur Thatcham astronomer captures busy nighttime sky on camera

30 March 2020

Array of satellites clearly visible IT'S not just the International Space Station (ISS) you might see tonight. We've been sent this amazing  photograph…


International Space Station visible every night if West Berkshire skies stay clear and coronavirus lockdown means fewer aircraft

30 March 2020
 International Space Station visible every night if West Berkshire skies stay clear and coronavirus lockdown means fewer aircraft

International Space Station visible every night if West Berkshire skies stay clear and coronavirus lockdown means fewer aircraft

30 March 2020

The ISS will be passing over this week and is expected to be very bright LOOK up into the night sky this week and you just might see the International…


Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q1 answer: the white cliffs of Dover are made up of chalk layers Q2: Who played the part of Jake Blues in…


Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q2 answer: John Belushi Q3: Which one of the Queen's children was the victim of a failed kidnap attempt…


Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q3 answer: Princess Anne Q4 : In Disney's The Rescuers what is the name of the little girl who has to be…


Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q4 answer: Penny Q5: Which rock pop duo sang the Friends theme tune, I'll be there for you ? Answer…


Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

30 March 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q5 answer: The Rembrandts  Next five questions click here


Newburytoday daily brain workout for the family starting on Monday

29 March 2020
Newburytoday daily brain workout for the family starting on Monday

Newburytoday daily brain workout for the family starting on Monday

29 March 2020

Would you like to be one of our quizmasters? FROM tomorrow Newburytoday will be running a daily brain workout for the family – five quickfire…


RSPB warns gardeners to beware bird's nests during coronavirus lockdown

26 March 2020
RSPB warns gardeners to beware bird's nests during coronavirus lockdown

RSPB warns gardeners to beware bird's nests during coronavirus lockdown

26 March 2020

More time to tidy the garden, but don't get carried away THE RSPB is asking gardeners to help wildlife this year by putting down the shears until August…


Coronavirus lockdown delays sale of First World War plaque discovered in Newbury attic

25 March 2020
Coronavirus lockdown delays sale of First World War plaque discovered in Newbury attic

Coronavirus lockdown delays sale of First World War plaque discovered in Newbury attic

25 March 2020

Bronze artwork expected to fetch more than £20k when it eventually goes under the hammer at Special Auction Services A BRONZE plaque by Charles Sargeant…


Hermitage Primary School teacher's words of encouragement for parents of young children 'home schooling'

24 March 2020
Hermitage Primary School teacher's words of encouragement for parents of young children 'home schooling'

Hermitage Primary School teacher's words of encouragement for parents of young children 'home schooling'

24 March 2020

'You probably aren’t a teacher and there is no expectation for you to become one, give yourself a break' FOR many parents, 'home schooling' started on…


West Berkshire residents get ready to raise your glasses to NHS and frontline workers

23 March 2020
West Berkshire residents get ready to raise your glasses to NHS and frontline workers

West Berkshire residents get ready to raise your glasses to NHS and frontline workers

23 March 2020

A nationwide initiative #TimetoToast to thank first responders and medical professionals LET's collectively say a big thank you. Freemasons nationwide…


B4000 Wickham blocked both ways after accident

23 March 2020
B4000 Wickham blocked both ways after accident

B4000 Wickham blocked both ways after accident

23 March 2020

Emergency services are currently on the scene  EMERGENCY services have been called to an accident on the B4000 involving a motorbike The road is…


This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies - Learn More