Home   Authors   Author

Subscribe Now

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q1 answer: Matt Bellamy Q2: What is a group of giraffes called? Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q2 answer: A group of giraffes is called a Tower Q3: Who was the first winner of…


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q3 answer: Paul Potts  Q4: What is the wrist bone called? Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q4 answer: Carpal Q5: What is the formal word for hello in Swedish?  Answer…


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q5 answer: Hej Next five questions click here


Marvellous moon shots from West Berkshire galaxy gazers, including 11-year-old from Bradfield Southend

05 April 2020
Marvellous moon shots from West Berkshire galaxy gazers, including 11-year-old from Bradfield Southend

Marvellous moon shots from West Berkshire galaxy gazers, including 11-year-old from Bradfield Southend

05 April 2020

Gallery of photographs We asked you to send in your photographs of the moon from last night and you didn't disappoint. Looks like another clear night…


Starry weekend wonders and last chance to spot International Space Station in April over West Berkshire

04 April 2020
Starry weekend wonders and last chance to spot International Space Station in April over West Berkshire

Starry weekend wonders and last chance to spot International Space Station in April over West Berkshire

04 April 2020

Venus and Betelgeuse among highlights A CLEAR sky tonight means the moon looks within touching distance as NWN photographer Phil Cannings' shot, taken…


Comet Atlas lighting up the sky over West Berkshire in April

03 April 2020
Comet Atlas lighting up the sky over West Berkshire in April

Comet Atlas lighting up the sky over West Berkshire in April

03 April 2020

It could be brighter than Venus A MASSIVE comet which is about half the size of the sun, could be visible in the skies above West Berkshire this month. Comet…


Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020

Five quickfire questions about musicals to get you thinking Q1: Tracy Turnblad is the main character of which musical?   Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020

Five quickfire questions about musicals to get you thinking Q1 answer: Hairspray   Q2: The musical Hamilton is about one of the founders of…


Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020

Five quickfire questions about musicals to get you thinking Q2 answer: Vice President Aaron Burr    Q3: The song You'll Never Walk Alone was…


Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020

Five quickfire questions about musicals to get you thinking Q3 answer:  Carousel   Q4: In Wicked, which character sings Defying Gravity…


Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020

Five quickfire questions about musicals to get you thinking Q4 answer: Elphaba and so she is called The Wicked Witch of the West   Q5: What are the…


Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

03 April 2020

Five quickfire questions about musicals to get you thinking Q5 answer: Harry, Bill and Sam Next five questions click here


Thatcham man captures close up photograph of International Space Station

02 April 2020
Thatcham man captures close up photograph of International Space Station

Thatcham man captures close up photograph of International Space Station

02 April 2020

Shot taken as the craft flew at 17,500mph over our heads THIS is what we have all been looking at when we have seen a bright dot gliding across the night…


West Berkshire schools and families help RSPB compile Big Garden Birdwatch data

02 April 2020
West Berkshire schools and families help RSPB compile Big Garden Birdwatch data

West Berkshire schools and families help RSPB compile Big Garden Birdwatch data

02 April 2020

Results show milder winter benefitted small garden birds SCHOOLS and families across West Berkshire played their part in the Big Garden Birdwatch to count…


Newburytoday daily brain workout for the family

02 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

02 April 2020

Five quickfire picture questions to get you thinking Q1 answer: CN Tower, Toronto Q2: Which country's flag is this? A Algeria    B Bogota …


Newburytoday daily brain workout for the family

02 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

02 April 2020

Five quickfire picture questions to get you thinking Did you guess what the image was at the top - it's a hairbrush taken from a strange angle... here…


Newburytoday daily brain workout for the family

02 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

02 April 2020

Five quickfire picture questions to get you thinking Q2 answer: C: The national flag of Cambodia   Q3: What is this?   Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

02 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

02 April 2020

Five quickfire picture questions to get you thinking Q3 answer: Fortune cookie Q4: Name these two historical figures?        defeated…


This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies - Learn More