Home   Authors   Author

Subscribe Now

Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q1: Who plays Walter White in Breaking Bad Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q1 answer: Bryan Cranston Q2: Three of Henry VIII's children reigned over England - Elizabeth I was one…


Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q2 answer: Edward VI and Mary Tudor Q3: In which US state would you find Mount Rushmore? Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q3 answer: South Dakota Q4: What is an aglet? Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020

Five quickfire questions to get you thinking Q4 answer: the metal or plastic tube at the end of a shoelace Q5: Who was the first UK winner of the Eurovision…


Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

07 April 2020

Five quickfire questions to get you thinking Answer Q5: Sandie Shaw with Puppet on a String in 1967 Next five questions click here


M4 closed between J14 Hungerford and J15 Swindon following serious crash

07 April 2020
M4 closed between J14 Hungerford and J15 Swindon following serious crash

M4 closed between J14 Hungerford and J15 Swindon following serious crash

07 April 2020

Motorway closed after incident in the early hours BOTH carriageways of the M4 between J14 Hungerford and J15 Swindon have been closed folllowing a collision…


Coronavirus: Boris Johnson in intensive care

06 April 2020
Coronavirus: Boris Johnson in intensive care

Coronavirus: Boris Johnson in intensive care

06 April 2020

The Prime Minister is currently being treated in St Thomas's Hospital BORIS Johnson, 55, is in intensive care at St Thomas's Hospital in London it has…


Teddy bear hunt takes off across West Berkshire and North Hampshire encouraging families to stay close to home during coronavirus lockdown

06 April 2020
Teddy bear hunt takes off across West Berkshire and North Hampshire encouraging families to stay close to home during coronavirus lockdown

Teddy bear hunt takes off across West Berkshire and North Hampshire encouraging families to stay close to home during coronavirus lockdown

06 April 2020

Children on their daily walk have fun spotting cuddly toys in house windows IF you go out for a walk today you're sure of a big surprise - houses across…


Get ready for a bumpy ride - Lonesome Dove is an epic Western

06 April 2020
Get ready for a bumpy ride - Lonesome Dove is an epic Western

Get ready for a bumpy ride - Lonesome Dove is an epic Western

06 April 2020

A cracking adventure that will have you on the edge of your seat EVERY now and then I read a book that is out of my comfort zone and either give up on…


Pink supermoon visible over West Berkshire on Tuesday

06 April 2020
Pink supermoon visible over West Berkshire on Tuesday

Pink supermoon visible over West Berkshire on Tuesday

06 April 2020

Bright spot in these uncertain times TUESDAY night is your chance to see a pink supermoon. A supermoon is when a full moon looks slightly bigger and brighter…


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions These questions were sent in by Lucy Davies from Wash Common: Q1: Who is the lead singer…


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q1 answer: Matt Bellamy Q2: What is a group of giraffes called? Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q2 answer: A group of giraffes is called a Tower Q3: Who was the first winner of…


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q3 answer: Paul Potts  Q4: What is the wrist bone called? Answer click here


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q4 answer: Carpal Q5: What is the formal word for hello in Swedish?  Answer…


Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020
Newburytoday daily brain workout for the family

Newburytoday daily brain workout for the family

06 April 2020

Thanks to Lucy Davies for these five general knowledge questions Q5 answer: Hej Next five questions click here


Marvellous moon shots from West Berkshire galaxy gazers, including 11-year-old from Bradfield Southend

05 April 2020
Marvellous moon shots from West Berkshire galaxy gazers, including 11-year-old from Bradfield Southend

Marvellous moon shots from West Berkshire galaxy gazers, including 11-year-old from Bradfield Southend

05 April 2020

Gallery of photographs We asked you to send in your photographs of the moon from last night and you didn't disappoint. Looks like another clear night…


Starry weekend wonders and last chance to spot International Space Station in April over West Berkshire

04 April 2020
Starry weekend wonders and last chance to spot International Space Station in April over West Berkshire

Starry weekend wonders and last chance to spot International Space Station in April over West Berkshire

04 April 2020

Venus and Betelgeuse among highlights A CLEAR sky tonight means the moon looks within touching distance as NWN photographer Phil Cannings' shot, taken…


Comet Atlas lighting up the sky over West Berkshire in April

03 April 2020
Comet Atlas lighting up the sky over West Berkshire in April

Comet Atlas lighting up the sky over West Berkshire in April

03 April 2020

It could be brighter than Venus A MASSIVE comet which is about half the size of the sun, could be visible in the skies above West Berkshire this month. Comet…


This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies - Learn More